Distribucija z veliko mero ljubezni

Naša hiša je dobrotarnica. To je prostor kamor odhitimo po tiste sestavine, ki jih bomo potrebovali za večerjo našemu srcu dragi osebi, za družinsko kosilo ali piknik s prijatelji. Če jih bomo zamešali s pravo mero ljubezni in začinili z radostjo družinske tradicije bo vzdušje zapolnilo ne le naše prazne želodce temveč tudi dušo.

Pri nas se kuha s kvalitetno kuhalnico in polnim srcem zato zaupamo le najboljšim sestavinam. Smo zastopniki in distributerji vodilnih italijanskih prehrambnih blagovnih znamk, ki s svojo tradicijo, kakovostjo in predanostjo ohranjajo zaupanje svojih kupcev že preko sto let.

V kaj verjamemo

spostovanje
Spoštovanje
Spoštujemo lastne zaposlene, delo in vrednote, kakor tudi tiste katerim sledijo naši dobavitelji in kupci.
kakovost
Kakovost
Svojim strankam ponujamo le najboljše, zato izbiramo samo visoko kakovostne izdelke.
trajnost
Trajnost
Z našim delom, izdelki in storitvami delujemo v dobro okolja, človeka in skupnosti.
hvaleznost
Hvaležnost
Hvaležni smo za zaupanje, ki nam ga izkazujejo naši dobavitelji in naši kupci.

Sestavine, ki jih potrebuje vsaka kuhinja

Pod streho naše hiše najdete dobrote, ki so neobhodna sestavina vsake kuhinje. Tako tiste doma kakor tiste na vrhunskem nivoju. Vonj odličnega oljčnega olja Basso vas bo popeljal v Irpinijo, italijansko pokrajino kjer rastejo najboljše italijanske oljke. Le kapljico ga potrebujemo, da bo naša rižota iz odličnega prav tako italijanskega riža Gallo dobila vrhunski pridih. Po vsakem še tako malem obroku se prileže košček sladkega in čokolada Novi vam bo z milino svojega okusa razvajala brbončice.

olivno olje
riz
cokolada

Naše znamke