Nonna Pina namazi

NONNA PINA

Pripravljen za gurmane, primeren za vegane.

Pri Gusto smo v svet tistih, ki radi dobro in zdravo jemo, poslali našo lastno slovensko gurmansko blagovno znamko Nonna Pina. Kot bi rekli tisti, ki so nono zares poznali, so bile dobrote izpod njenih rok hkrati domače in zdrave, a tako prefinjene, kot bi jih pripravljali največji kuharski mojstri in prav taki so izdelki, ki se ponašajo z njenim podpisom in nas razvajajo, ko si zaželimo zdravega gurmanskega obroka zase in svoje najdražje.

ZGODBA NONNE PINE

Pri Noni Pini se je vedno dobro jedlo. Sedeli smo za veliko mizo in družina je tam dobila svoj pravi pomen. Po hiši je dišalo kot v najboljši restavraciji a takega vzdušja ni bilo nikjer drugje.

V nonini hiši so dišale ljubezen, milina in toplina najbolj pristnega ognjišča. A poleg vonja kruha, ki se je širil iz krušne peči, nas je vedno znova objela dobrotljivost najžlahtnejše sorte. Dobrote izpod noninih rok so bile hkrati domače, a tako prefinjene kot bi jih pripravljali največji kuharski mojstri.

Njena kuhalnica in njeno srce sta bila zares čarobna.

ŽE NA NONINI MIZI

Hrana je lahko zares zdrava šele takrat, ko v njej tudi uživamo. In prav to nam v 4 svojevrstnih preoblekah dokazujejo novi čičerikini namazi Nonna Pina by Afterchef. Recepturo sta z Nonno delili Tanja Pirc in Kristina Jakopič, ki sta nas s svojimi veščinami navdušili v oddaji Masterchef, zato ni čudno, da žanjejo navdušenje pri starih in mladih, pri pravih gurmanih in predanih veganih.
nonna pina

HUMUS NONNA PINA S KOŠČKI AVOKADA

Humus in avokado sta za titulo najbolj “trendi” namaza tekmovala že nekaj časa, a mi vemo, da lahko ob pomoči predane kuhalnice, polnega srca in izkušenih brbončic, združimo dve super sestavini tako, da nas rezultat absolutno navduši. In prav to se je zgodilo tudi tokrat. Obogaten s koščki avokada, svežino limone in prvovrstnim olivnim oljem HUMUS Nonna Pina S KOŠČKI AVOKADA postavlja nove trende.

HUMUS NONNA PINA CURRY

HUMUS Nonna Pina CURRY vas bo premamil s prefinjenostjo začimb, značilnih za skrivnostni duh orienta. Pisane barve mletih začimb, ki že tisočletja bogatijo nam oddaljene dežele, so se znašle prav v namazu, ki je ponosna dediščina bližnjega vzhoda.

HUMUS NONNA PINA MEDITERAN

Bazilika in sušeni paradižnik sta zvesta spremljevalca poletnih večerov, ki jih pod krošnjami dreves preživljamo v brezskrbni družbi svojih najbližjih. Tokrat bogatita HUMUS Nonna Pina Mediteran. S sladkimi podtoni poletja vas bo razvajal celo leto.

HUMUS NONNA PINA JALAPENO

Pod rdečim trakom se skriva HUMUS Nonna Pina Jalapeño, ki je kot nalašč za vse avanturiste. S svojo svežino in lahkim zbodljajem bo vaše brbončice popeljal v osrčje Mehike. Naj vam pričara vroče sonce in živahne ritme že ob prvem grižljaju.